Werkplaats

Wij beschikken over een zeer ruime en professionele werkplaats. Ook in onze werkplaats komt het totale serviceconcept duidelijk naar voren.

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhouds-en reparatiewerkzaamheden, APK-keuringen, airco-onderhoud en het monteren van alle te leveren en te monteren accessoires.

Onze technici beschikken over de juiste technische kennis en gaan hier zeer vakkundig mee om.
Ook is onze werkplaats voorzien van moderne diagnose apparatuur en speciale gereedschappen om problemen te onderkennen.

Omdat de auto’s tegenwoordig zijn uitgerust met nieuwe technieken en over heel veel gadgets beschikken om het voor alle inzittenden zo comfortabel mogelijk te maken, komt het toch nog wel eens voor dat sommige systemen willen falen. Uiteraard kunnen wij deze problemen oplossen voor u.

Wanneer u voor ons een opsomming maakt waarin u aangeeft wanneer welke klacht zich voor doet, dan kunnen onze technici deze gebruiken als een extra hulpmiddel om tijdens de diagnose van de storing, de storing na te kunnen bootsen om zo de juiste diagnose in één keer te kunnen vaststellen.

Om aan de wensen te voldoen van de hedendaagse autobestuurder hebben wij in onze werkplaats de openingstijden verruimt. Zo kan de klant voor onderhoud/reparatie op werkdagen na 18:00 uur en op zaterdagen in onze werkplaats terecht.
Dit kan uitsluitend alleen op afspraak.
Klanten kunnen dagelijks bellen, mailen of langskomen voor het maken van een afspraak.
Uiteraard is het mogelijk om een kostenbegroting op te vragen. Desgewenst hebben wij leenauto’s tot uw beschikking en kosteloos een leenfiets voor u klaar staan.

Vanzelfsprekend kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice.

Ook kunt u uw bevindingen en of vragen e-mailen naar Garagebedrijf Hans Gerritsen

Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij o.a. de BOVAG, het kentekenloket, RDW en Nationale Autopas.
Zo bent u altijd verzekerd van de juiste garantie, snelle service en correcte kilometerstanden.