Onderhoud Schema’s

“Voorkomen is beter dan genezen”
Regulier onderhoud aan uw auto is van groot belang. Wie zijn auto regelmatig laat controleren verkleint de kans op pech en begeeft zich onder veilige rijomstandigheden. Om uw auto in de juiste conditie te houden adviseert Garagebedrijf Hans Gerritsen regelmatige controle en regulier onderhoud. Hierdoor kunnen vaak defecten in een vroeg stadium worden herkend en verholpen. Daardoor kunnen onnodig grote en dure reparaties worden voorkomen. Uw auto-onderhoud laten uitvoeren bij een Garagebedrijf Hans Gerritsen is een verstandige keuze.

Gratis voorinspectie Om de drempel te verlagen voor u als particuliere autobezitter om toch het onderhoud uit te laten voeren volgens voorschrift bieden wij een gratis voor inspectie aan. Tijdens deze inspectie gaat u samen met de monteur de auto op de vitale punten controleren. Na de controle krijgt u een overzicht van de kosten die voortkomen uit de geplande onderhoudsbeurt. Dus u heeft geen hoge rekening bij het ophalen van de auto.

Onderhoudsbeurten
‘Wanneer is uw auto aan de beurt’? Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Garagebedrijf Hans Gerritsen voert deze onderhoudsbeurt met veel plezier voor u uit. U ontvangt van ons altijd een prijsopgave vooraf, dus u weet altijd wat de beurt en eventuele reparaties u gaat kosten. Bij de hedendaagse auto’s volstaat, afhankelijk van de kilometerstand, vaak één onderhoudsbeurt per jaar.

Kleine Beurt
Met ‘de kleine beurt’ wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Tevens wordt de auto gecontroleerd op 25 veiligheidspunten (o.a. banden, remmen, verlichting, schokdempers). De accu wordt preventief gecontroleerd, het interieurfilter gecontroleerd en alle vloeistoffen worden gecontroleerd en waar nodig bijgevuld. De prijs voor betaalbaar onderhoud hangt af van welk automerk en type u rijdt, maar de kosten van het onderhoud zullen altijd scherp geprijsd zijn. Neem voor een prijsopgave contact op en laat u informeren.

Grote Beurt
Met de ‘Grote Beurt’ van Garagebedrijf Hans Gerritsen bent u ervan verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico’s neemt.

De ‘grote beurt’ wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. Daarnaast is de focus bij Garagebedrijf Hans Gerritsen altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem, incl. het vervangen van de remolie, controle van de banden, verlichting, airbags en andere veiligheidssystemen. Uiteraard wordt de olie, alle filters (incl. interieurfilter) en (gloei)bougies vervangen. De overige vloeistoffen, o.a. koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Onderscheidend is onze aandacht voor de accu. Die controleren wij altijd preventief. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt altijd ongelegen! Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij Garagebedrijf Hans Gerritsen komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Laat u een ‘Grote Beurt’ bij Garagebedrijf Hans Gerritsen uitvoeren, dan voeren wij de APK keuring gratis voor u uit!

U kunt bij ons terecht voor o.a :
- Regulier auto-onderhoud
- APK
- Diagnose
- Erkend hybride en EV specialist volgens wetgeving NEN9140.
- Trekhaken
- Airco service en onderhoud (voor airco systemen met r134a & r1234yf gas).
- Verlichting en preventieve accu controle
- Seizoenscheck
- Bandenservice (en opslag van banden)
- Accessoires
- Etc.


Neem nu vrijblijvend contact met ons op!